search
backpage.com > København job > København restaurant, detail, hoteljob

Indrykket: onsdag 17. august 2016, 15:40

Description:


Mere end 1.000.000 færdigretter passere årligt gennem Løgismose Meyers produktionsenhed i Københavns Nordhavn. Vi leder efter en Souschef til at støtte op om produktionen, et område som er i stærk vækst hos os og dermed også et vigtigt fokusområde.

Som Souschef er det dit ansvar at producere helt igennem effektivt. Størstedelen af din tid deltager du aktivt i produktionen, dog skal du i afdelingslederens fravær kunne varetage den daglige ledelse af produktionen af Meyers Færdigretter.

Din opgave

Du vil i samarbejde med afdelingslederen sikre en ensartet, effektiv og fødevaresikker produktion af vores færdigretter til Detail og Foodservice marked i samarbejder med mange samarbejdspartnere

Du vil være medansvarlig for udførelse af den daglige produktion, herunder varebestilling, pakning, produktionsplanlægning og kvalitetssikring.

Du vil være ansvarlig for den daglige udførelse af egenkontrol og hygiejne, for din afdeling og endvidere sikre, at der er orden i produktion og på lageret, indvendigt såvel som udvendigt. Et fokusområde er endvidere reduktion af arbejdsskader og fravær.

Om dig

Du er uddannet kok og har erfaring med produktion og ledelse - og trives i et til tider travlt arbejdsmiljø. Brænder du for faget, samtidig med at du har et godt overblik, evner at samarbejde med engelsktalende kollegaerne og har en høj standard indenfor produktion af fødevare, så kan du meget vel være vores nye souschef.

Som souschef er du medansvarlig for driften ’på dagen’ og du indgår i en ny, og inspirerende ledergruppe, som alle bidrager med viden og erfaring indenfor ledelse og drift.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads og dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi værdsætter et godt samarbejde, hvor vi passer på hinanden og løfter sammen. Herudover pension og feriefridage samt en god løn efter kvalifikationer.
Contact no:23960576

• Sted: København

• Annonce-id:: 2660191 kobenhavn
kobenhavn.backpage.com er en interaktiv computertjeneste, der giver adgang til flere brugere, og skal ikke betragtes som den, der udgiver eller udtaler oplysninger, der kommer fra en anden udbyder af indhold. © 2016 backpage.com