search
backpage.com > København job > København restaurant, detail, hoteljob

Indrykket: lørdag 20. august 2016, 15:40

Description:

kampagner og redigering af content. Tiltrædelse senest den 01. november 2016. Vikariatet forventes at vare minimum 12 måneder.

Tysk Turist Informations lokaler ligger centralt i København. Vi er 7 medarbejdere, hvis hovedopgave det er at motivere danskerne til at tage på ferie i Rejselandet Tyskland. Det gør vi bl.a. ved at gennemføre kampagner, der fortæller om de utallige feriemuligheder i Rejselandet Tyskland. Kampagnerne har deres egne temaer og indeholder blandt andet online marketing og social media engagement.

Stillingen indebærer:

Projektkoordination af marketingkampagner
Styring af marketingkampagner i Danmark og makro-regionale marketingkampagner i Danmark, Norge, Finland og Sverige
Koordination af kampagnerne med kollegerne i København samt med kollegaerne på markederne i Norge, Finland, Sverige.
Content Redaktør
Skrive og redigere B2C Newsletter
Skrive og redigere Blog på MyNewsdesk
Skrive og redigere diverse Advertorials
Sparring og ideer til indhold i pressenyhedsbreve og social media-arbejde
Forefaldende arbejde
Vores forventninger til dig:
Du har erfaring med projektkoordination og content produktion – gerne fra et bureau med digitale kampagner. Vi forventer, at du er initiativrig, detaljeorienteret og god til at sætte dig ind i nyt software. Du motiveres af at arbejde efter at nå fælles mål. Desuden skal du være struktureret og løsningsorienteret, og du skal kunne arbejde selvstændigt.
Stillingen forudsætter, at du er en god formidler og kan skrive grammatisk og fejlfrit dansk. Du skal desuden kunne forstå og tale tysk. Gode samarbejdsevner, højt humør og erfaring med at indgå i tværfaglige teams er et must.

Den ideelle kandidat har en videregående uddannelse inden for markedsføring og/eller kommunikation og har minimum 2 års erhvervserfaring. Erfaring med social media og online kampagner er en fordel ligesom et vist kendskab til Tyskland som rejseland.

Du refererer til turistchefen for Tysk Turist Information.Contact no:3343 6818

• Sted: København

• Annonce-id:: 2660192 kobenhavn
kobenhavn.backpage.com er en interaktiv computertjeneste, der giver adgang til flere brugere, og skal ikke betragtes som den, der udgiver eller udtaler oplysninger, der kommer fra en anden udbyder af indhold. © 2016 backpage.com