search
backpage.com > København voksenunderholdning > København escortpiger

Indrykket: søndag 2. oktober 2016, 12:00

Kontakt: +45 35 25 16 07
Beskrivelse:
Nikita er en smilende imødekommende skønhed på 25 somre, der med sit smukke ansigt, funklende smukke øjne og glossy kysselæber, kan betage enhver der ved hvad der er rigtig frækt. Hendes smil er indrammet af lange barbielokker der smyger sig ned langs ryggen til en fræk stram tag-mig-bagfra bagdel. Nikita er 172 frække cm og har lange solbrune barbieben. Hendes misundelsesværdige barbievægt på kun 54 kg kan hurtigt vendes på lagnet. Nikita har dejlige legesyge c-skåle der bestemt ikke har det mindste berøringsangst og en stram glatbarberet mis der elsker fransk.

Nikita elsker at betage og forkæle dig med sine frække sexfantasier, så hvis du har drømt om en varm og imødekommende blondinebabe, der elsker at tilfredstille og please dine lyster kan hun hurtigt blive et meget frækt og vanedannende bekendtskab.

Alder på annoncør: 25

• Sted: København

• Annonce-id:: 2685792 kobenhavn
kobenhavn.backpage.com er en interaktiv computertjeneste, der giver adgang til flere brugere, og skal ikke betragtes som den, der udgiver eller udtaler oplysninger, der kommer fra en anden udbyder af indhold. © 2017 backpage.com