search
backpage.com > København voksenunderholdning > København escortpiger

Indrykket: fredag 30. september 2016, 13:35

Kontakt No.
50258710

Beskrivelse
Jeg bor lige udenfor NÆSTVED .
har du lyst til at tage min pisk i hånden , og piske min frække tøserøv , det ville være dejligt
Har du lyst til at sprøjte mig i munden eller ud over hele mit ansigt , så skynd dig at ringe og lave en aftale med mig idag, jeg er vild med masser af varmt sperm.
Kunne du tænke dig at dufte til mine lyserøde trusser , har du lyst til at sprøjte ud over dem , eller vil du komme ud over mine høje støvler.
Jeg elsker at spille en en stor stiv sprøjteglad pik af , elsker når den exploderer ud over mig , kort sagt jeg vil have sperm , masser af sperm.
Jeg har masser af tid så kom og bliv en oplevelse rigere
er i to fyre som har lyst til en fræk trans sammen så kom og vær sammen med mig , eller vil du bare have mig alene , så det kun er du og jeg , vil nyde når du boller mig blidt til du sprøjter imens vi tunge kysser.
9 ud af 10 gange når en fyr er sammen med mig og han sprøjter , så sprøjter jeg også fordi jeg bliver liderlig når jeg ser en stiv pik som spermer løs mumssss jeg elsker det ,
Jeg nyder fuldt ud når en fyr trænger sig op i mig stille og roligt og begynder at kneppe mig imens vi tungekysser ,
i lækre sprøjteglade fyre jeg er passiv men gennem knepper dig gerne med en dildo , og ud over at jeg er passiv så tilbyder jeg stort set det som du har lyst til , jeg er til dominans og gerne spanking modtager og giver , og eller masser af fræk liderlig sex.
jeg er altid lækker påklædt og dufter rigtig dejligt
Til daglig arbejder jeg som sygeplejerske .
Jeg giver gerne massage på min massage briks først.
Jeg er vild med at spanke en stiv pik til den sprøjter , vi kan også onanere sammen, vi kan gøre alt det frække som du ikke kan gøre hjemme , jeg er villig til at tilfredsstille liderlige dig.
Har du set mine foto, bliver du liderlig og tænker, jeg må elske med den trans , så ring til mig og lav en aftale.
mine priser er fra
30 min 600
en time 1000
2 timer 1800

Alder på annoncør: 30

• Sted: København

• Annonce-id:: 2689227 kobenhavn
kobenhavn.backpage.com er en interaktiv computertjeneste, der giver adgang til flere brugere, og skal ikke betragtes som den, der udgiver eller udtaler oplysninger, der kommer fra en anden udbyder af indhold. © 2017 backpage.com