search
backpage.com > København voksenunderholdning > København escortpiger

Indrykket: lørdag 1. oktober 2016, 14:38

Kontakt: +45 35 55 20 14
Beskrivelse:
25 år170 cm højVejer 65 kgÆgte E skål

Velkommen til denne drøm af en kvinde, som til fulde kender forførelsens kunst og sender enhver mand i i erotikkens himmerige.

Jess er en høj, smuk forførende kurtisan med en meget smukt ansigt. Hendes oceanblå øjne er mørke, varme og flirtende. Hun har det frækkeste maneaterblik, som får lysterne til at stige. Hendes verdensklassesmil er uden lige. Store bløde, sensuelle læber og en perlerække af flotte, velplejede tænder. Du kan umuligt stå for skønhedens smil, som kommer lige fra hjertet. Lange karamelfarvede lokker indrammer den skønnes ansigt.

Indbegrebet af kvinde osende af femininitet, lige til at spise, dufte, røre og dyrke. Indbydende timeglasfigur. Flotte faste feminine kurver og en legesyg og kælelysten helt ægte perfektsiddende, blød barm. Rund og juicy strutpopo og en helt glatbarberet, spindende luksuspussy.

Jessier altid iført smukke, sofistikeede, franske pikanterier, strømper, smykker og høje hæle, men fås også som den strenge domina i lak og læder eller andet spændende outfit fra garderoben. Spørg endelig til dine ønsker, det kan meget vel være den skønne har lige det du ønsker.

Du møder en pige, der er meget nærværende og kærlig. Elekserindesex og kæresteoplevelser er Jessicas speciale, men finder med fornøjelse den stregne domina frem til dem der har behov for at blive sat på plads.

Faste vagter:

Lørdag i lige uger 22 - 06

Træffes kun på Cassiopeia

Alder på annoncør: 25

• Sted: København

• Annonce-id:: 2688332 kobenhavn
kobenhavn.backpage.com er en interaktiv computertjeneste, der giver adgang til flere brugere, og skal ikke betragtes som den, der udgiver eller udtaler oplysninger, der kommer fra en anden udbyder af indhold. © 2017 backpage.com