search
backpage.com > København voksenunderholdning > København escortpiger

Indrykket: torsdag 29. september 2016, 14:38

Kontakt: +45 35 55 20 14
Beskrivelse:
21 år175 cm højVejer 58 kgÆgte F skål

Velkommen til fuldstændig debuterende (1. vagt tirsdag den 10. maj), ultra smukke, sofistikerede, high class, sprøde, hotte luksusgodte Estelle.

Estelle er smuk som en drøm, en helt igennem skandinavisk skønhed af høj kaliber. Lige fyldt 21. Eksklusiv til fingerspidserne, feminin, forførende med en fandens fræk girl power.

Hun har et usædvanlig, smukt, klassisk ansigt indrammet af taljelange lyse lokker. Blændende smuk med flirtende, kønne, smaragdgrønne øjne og et smil, der tager der tager dig med storm. En perfekt perlerække af hvide, velplejede tænder og fucking frække, sensuelle, bløde læber.
Et blik på den smukke og du er solgt.

Du bliver mødt af en killer krop. Slank og lækker veltrænet med kæmpe, helt ægte bryster. Dine brystdrømme er hørt. Klar til forkælelse og kærlige berøringer.
Smal, helt flad mave og en fast, rund strutpopo. Hendes lystne, nysgerrige luksuspussy er jomfrustram, helt glat og mere end klar til besøg af kvalitetsbevidste gentlemen og frække fyre.

Sød, smilende elskerinde, smuk og fortryllende. Modellen du aldrig har kunne få.
Et skud af ungdommens kilde. Iført smukke, franske blonde pikanterier og høje hæle.

Faste vagter:

Søndag 10 - 22 ulige uger
Søndag 10 - 16 lige uger

Alder på annoncør: 21

• Sted: København

• Annonce-id:: 2688352 kobenhavn
kobenhavn.backpage.com er en interaktiv computertjeneste, der giver adgang til flere brugere, og skal ikke betragtes som den, der udgiver eller udtaler oplysninger, der kommer fra en anden udbyder af indhold. © 2017 backpage.com