search
backpage.com > København voksenunderholdning > København escortpiger

Indrykket: torsdag 29. september 2016, 12:00

Kontakt: +45 35 25 16 07
Beskrivelse:
Ultrasmuk ungpigebabe

Når du besøger ungpige-prinsessen Emma, får du en uforglemmelig oplevelse! Emma vil tage dig med op på en lyserød sky, og med sin fantastiske måde at forføre dig på, vil du med garanti få dine fantasier opfyldt sammen med denne uartige og nysgerrige prinsesse.

Emma elsker søde sager og lover at lege med din slikkepind, som den aldrig er blevet leget med før.

Hun er kun lige fyldt 21 år, har en stram lille bagdel og nogle supersaftige lange veldrejede modelben, som er med til at gøre hende helt unik.

Den vanvittigt lækre modelkrop har de fineste små struttende A-skålsbryster. Emma har et meget smukt ungpigeansigt, som er rammet ind med lysebrune lange lokker. Hun har de smukkeste krystalblå øjne og de mest indbydende læber med farve og sødme som candyfloss.

Emma glæder sig rigtig meget til at byde dig velkommen på sin lyserøde sky og vise dig, hvorden en rigtig babygirl leger.
Hun tilbyder: Alle blide former, lettere avanceret, urin, rollespil og blid dominans til ham. Hun er åben og nysgerrig, så spørg endelig, hvis andre hede fantasier ønskes.

Alder på annoncør: 21

• Sted: København

• Annonce-id:: 2685797 kobenhavn
kobenhavn.backpage.com er en interaktiv computertjeneste, der giver adgang til flere brugere, og skal ikke betragtes som den, der udgiver eller udtaler oplysninger, der kommer fra en anden udbyder af indhold. © 2017 backpage.com