search
backpage.com > København voksenunderholdning > København escortpiger

Indrykket: fredag 30. september 2016, 14:38

Kontakt: +45 39 66 57 37
Beskrivelse:

Leder du efter en sød, ung og fræk pige at få lidt hygge og frække oplevelser med her i efteråret? Så behøver du ikke at lede længere!

Mit navn er Dina, og jeg er en super sød og varm 21-årig pige med det fineste indbydende smil, og nogle skønne forførende øjne, som du bare ikke vil kunne stå for. Jeg er en superslank brunette-babe med en højde på 170 cm og 50 perfekt fordelte kilo. Jeg er udstyret med et par dejlige ungpigebryster, der fylder en C-skål, og den fineste lille bagdel, der vil få din mund til at løbe i lange baner.

Når du er sammen med mig, får du min fulde opmærksomhed, og resten af verden forsvinder for en stund. Så kom og giv dig hen med mig, til et intimt sted, hvor kun vores fantasier er i centrum, og jeg forsikrer dig om, at du vil glemme både tid og sted ;)

OBS: Modtager kun skandinavisk-udseende gentlemen.

Alder på annoncør: 21

• Sted: København

• Annonce-id:: 2688362 kobenhavn
kobenhavn.backpage.com er en interaktiv computertjeneste, der giver adgang til flere brugere, og skal ikke betragtes som den, der udgiver eller udtaler oplysninger, der kommer fra en anden udbyder af indhold. © 2017 backpage.com