search
backpage.com > København voksenunderholdning > København escortpiger

Indrykket: torsdag 29. september 2016, 12:54

Kontakt: +45 35 55 20 14
Beskrivelse:
35 år165 cm højVejer 57 kgÆgte E skål

Vil du være sikker på en totaloplevelse, fyldt med spænding, varme, frækhed og elegance, med en smuk, fortryllende indlevende sexgudinde, så kig indenfor hos Chantall.

Chantall har en sjælden evne til at skabe en intim og personlig atmosfære, med sit brand varme og søde væsen. Hun dyrker og undersøger din krop med sine bløde, kærlige hænder og sin våde ivrige tunge, hvor hun hurtigt finder dine erogene zoner og sender elektriske stød gennem hver en muskel, sene og hudcelle. Hendes frække blik får med garanti blodet til at løbe lynhurtigt.
Din krop vil sitre og dirre i fuldstændig velvære og ekstase.
Hun er smuk fra naturens hånd, slank med en sexet gudindekrop, flotte, struttende, legesyge bryster,en fræk rund strutnumse og en våd og villig, blød og glatbarberet mis. Hun har et smukt ansigt med de kønneste og varmeste kastanjebrune øjne og et smil som får enhver mands hjerte til at springe et slag over. En helt igennem charmerende, velplejet, velduftende og hæmmningsløs uartig sexprinsesse, hvor berøring, kæleri og nusseri er et must.

Iført frække, franske pikaterier, små gennemsigtige kjoler, lak/læder incl. støvler, eller diverse uniformer.

Chantall er ikke ryger

Faste vagter:

Mandag 16-22
Torsdag 8-16

Alder på annoncør: 35

• Sted: København

• Annonce-id:: 2686267 kobenhavn
kobenhavn.backpage.com er en interaktiv computertjeneste, der giver adgang til flere brugere, og skal ikke betragtes som den, der udgiver eller udtaler oplysninger, der kommer fra en anden udbyder af indhold. © 2017 backpage.com