search
backpage.com > København job > København computerjob/tekniske job

Indrykket: fredag 19. august 2016, 18:15

Description:

Om jobbet

I Patent- og Varemærkestyrelsen hjælper vi virksomheder med at skabe værdi ud af deres idéer igennem en række digitale serviceydelser.

Vi tror på, at et stærkt forretningsengagement er nødvendigt for succes, og du vil derfor skulle medvirke aktivt i at supportere vores interne kunderelationer, og realisere vores strategi om at komme endnu tættere på vores kunder og kerneforretning, og derigennem skabe synlig værdi.

Du vil blive en del af vores Service Delivery sektion på i alt otte medarbejdere, som er en del af vores afdeling for Digital Forretningsudvikling bestående af i alt 17 medarbejdere, hvor vi udvikler og leverer digitale services til vores kunder, samarbejdspartnere og organisation i hhv. Taastrup og Ikast.

Vi tilbyder en faglig alsidig arbejdsplads, hvor du får mulighed for at arbejde med nyeste teknologier ifht. en hybrid-cloud kontekst, samt udvikling via intern sparring eller eksterne kurser.

Om dig

Du er fortrolig med flere forskellige opgaver i en travl hverdag, og har erfaring med at drive og vedligeholde entreprise applikationer og tilhørende infrastruktur og sikkerhed, men også med at 1-line supportere slutbrugere.

Vi forestiller os endvidere at du:

er velorienteret og har praktisk dokumenteret erfaring og uddannelse indenfor Microsoft infrastrukturteknologi,
har en relevant it-uddannelse samt et stærkt erfaringsgrundlag,
er indehaver af en ITIL Foundation certificering,
er serviceminded med en høj grad af ansvarsfølelse og evner at sætte kunden i centrum,
er god til at kommunikere budskaber på dansk og engelsk, i både skrift og tale, og til at samarbejde med forskellige personlighedstyper,
er forretningsorienteret og har gode samarbejdsevner, samt forstår at finde balancen mellem perfektion og deadlines,
er i stand til at planlægge og prioritere de daglige arbejdsopgaver,
brænder for at dygtiggøre dig,
deler aktivt din tekniske viden med dine kollegaer, og er en holdspiller.


Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så er dette stillingen for dig. Vi tilbyder muligheden for, at arbejde med den nyeste teknologi i et spændende arbejdsmiljø - med seriøse kollegaer og internationale samarbejdspartnere.

Ansættelse

Stillingen er en fuldtidsstilling, og løn og pension aftales med udgangspunkt i din uddannelsesbaggrund og kvalifikationer i forhold til relevant overenskomst med Finansministeriet, og er omfattet af en 24/7-rådighedsordning.

Arbejdsstedet er som udgangspunkt i styrelsens lokaler i Taastrup, men der kan forekomme rejseaktivitet til vores kontor i Ikast.

Contact no:43508190

• Sted: København

• Annonce-id:: 2659569 kobenhavn
kobenhavn.backpage.com er en interaktiv computertjeneste, der giver adgang til flere brugere, og skal ikke betragtes som den, der udgiver eller udtaler oplysninger, der kommer fra en anden udbyder af indhold. © 2016 backpage.com