search
backpage.com > København job > København computerjob/tekniske job

Indrykket: torsdag 18. august 2016, 18:15

Description:

Karriere i Deloitte Consulting som nyuddannet kandidat med fokus på ledelse af komplekse it-projekter

Deloitte Consultings serviceline Business System Transformation har fokus på rådgivning omkring virksomhedernes centrale systemplatform og forretningsunderstøttelse.

Du kommer til at indgå i et team, der analyserer, designer og gennemfører store systemudviklinger og forretningstransformationer for vores kunder. Du vil typisk deltage på projekter, der gennemfører forretningstransformationer, eller som rådgiver for kundens projektledelse.
Projekterne omfatter udbuds-, analyse., implementerings- og forandringsprojekter, der kan vare fra få uger til halvandet år. Vi forventer, at du har drive og lyst til at udvikle dig til en solid managementkonsulent og forretningsudvikler, der skaber varig forandring, succes og værdi for vores kunder.

Vi oplever i stigende grad, at projekterne gennemføres efter agile metoder, hvorfor kendskab til agile metoder og værktøjer vil være en fordel.

Som ansat får du løbende faglig sparring, og du kommer til at indgå i vores interne uddannelsessystem, hvilket tilsammen sikrer, at du uafhængigt af anciennitet får den nødvendige støtte og de nødvendige metodeværktøjer, der kan danne fundamentet for din karriere i Deloitte Consulting.

Du er klædt på til opgaverne

Du har en kandidatgrad med topresultater og har gerne relevant erhvervserfaring samt interesse for konsulentbranchen. Du har desuden flair for at sætte dig ind i it- og forretningsudfordringer.

Vi forventer, at du har:

Passion for konsulentbranchen.
Drive og er resultatorienteret.
En stærk analytisk tilgang.
Evne til at strukturere og nedbryde en opgave.
Et ønske om at arbejde med it-projekter.
Evne til at sætte dig ind i andres situation.
Forståelse for, at der kan være forskellige interesser, der skal imødekommes.
Evne til at formidle budskaber struktureret både mundtligt og skriftligt på dansk.
Engagement og giver dig helt hver gang og i alt, hvad du gør.
Deloitte Consulting

Deloitte Consulting er del af Deloitte Danmark og er et af Danmarks førende konsulenthuse. Vi er cirka 500 konsulenter, der dækker et bredt felt af strategisk, operationel og it-relateret rådgivning. Vi leder, styrer og gennemfører projekter for en række af Danmarks største virksomheder og organisationer i både den private og den offentlige sektor.

Som medarbejder i en videnvirksomhed, der er anerkendt for at yde kvalificeret rådgivning og dyb faglig indsigt, er det afgørende, at du er opdateret på den nyeste viden og til stadighed udvikler nye kompetencer. Gennem uddannelse og ikke mindst udfordrende arbejdsopgaver udvikler du dig bredt som konsulent og i dybden indenfor dit faglige speciale.

Vi stiller høje krav til faglighed, kvalitet og service for altid at være i stand til at give vores kunder den bedste løsning, også undervejs i processen. Derfor er det afgørende, at du altid overvejer, hvordan du løser en opgave bedst muligt - og så alligevel en tand bedre. Med denne tilgang får du rig mulighed for at prøve kræfter indenfor mange forskellige discipliner. Der er masser af udfordringer, og du kan altid regne med, at der står kolleger klar til at hjælpe dig i processen. Du er ansvarlig for at løse dine opgaver, men du er aldrig alene om det.

I Deloitte Consulting vægter vi det sociale miljø højt. Hvis du har lyst, kan du være med til eksempelvis at løbe, spille squash, smage på vin eller gå i biografklub med kollegerne. Du bruger en del tid sammen med dine kolleger, og derfor er det også vigtigt, at arbejde og udvikling suppleres med sociale aktiviteter og godt sammenhold.

Ansøgning

Send ansøgning, cv, karakterbeviser fra bachelor og kandidat og eventuelt andet relevant materiale via senest 13. oktober 2016.Contact no:+45309 34093

• Sted: København

• Annonce-id:: 2659568 kobenhavn
kobenhavn.backpage.com er en interaktiv computertjeneste, der giver adgang til flere brugere, og skal ikke betragtes som den, der udgiver eller udtaler oplysninger, der kommer fra en anden udbyder af indhold. © 2016 backpage.com