search
backpage.com > København job > København job inden for revision/finans

Indrykket: onsdag 17. august 2016, 18:11

Description:

Vi søger en kommunikationskonsulent til en nyoprettet stilling i Kommunikation & Marketing, der skal være med til at udvikle, drive og vedligeholde kommunikationsarbejdet overfor de faglige organisationer og andre samarbejdspartnere i LB Forsikring.
Du bliver en del af Kommunikation & Marketing, som består af 11 engagerede kollegaer og får et tæt samarbejde med Salg & Rådgivning og skal supportere vores Medlemschef, der er ansvarlig for relationen til vores faglige organisationer og samarbejdspartnere.

Om stillingen

LB Forsikring har et tæt samarbejde med flere faglige organisationer i forhold til at tilbyde forsikring til deres medlemmer, eksempelvis Danmarks Læreforening, Dansk Sygeplejeråd m.fl. Din primære opgave bliver at planlægge og eksekvere kommunikationsindsatsen overfor disse organisationer i samarbejde med Salg & Rådgivning. Heri ligger også en opgave i at udvikle, strukturere og professionalisere arbejdet yderligere såvel som deltage i møder med organisationerne både selvstændigt og sammen med Medlemschefen.
Samtidig vil du blive inddraget i vores øvrige kommunikations- og marktingopgaver eksempelvis udarbejdelse af tekster og budskaber til breve, foldere, web, sociale medier, direct mail og kampagnemateriale generelt.

De primære arbejdsopgaver bliver:

Planlægge kommunikationsindsats i dialog med organisationer og samarbejdspartnere
Koordinere LB Forsikrings deltagelse ved fx messer, kongresser og møder
Supportere Medlemschefen med præsentationsmateriale, mødedeltagelse o.l.
Sikre synergi mellem kampagner udviklet i Kommunikation & Marketing til kommunikationsindsatsen overfor de faglige organisationer

Dine faglige kvalifikationer

Du er god til at lytte og til at sætte dig ind i andre menneskers eller organisationers behov for herefter at finde på de gode løsninger for samarbejdet. Du er en stærk kommunikativ formidler, har næse for godt og relevant content og har selv lyst til at opdrive det internt og eksternt.

Du har en lang videregående uddannelse inden for kommunikation, fx cand. com, cand. mag eller cand. merc., og over 5 års erfaring fra en kommunikationsafdeling. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en politisk styret organisation, fx en faglig organisation, men du kan også komme fra NGO-verdenen.

Om dig

Som person søger vi en kollega, der

er udadvendt og har let ved at netværke og tale med mennesker på alle niveauer
er en teamplayer som brænder for at lykkes med de daglige opgaver sammen med dine kollegaer
har en pragmatisk tilgang til tingene, når planer må ændres, og der hurtigt må findes andre løsninger
arbejder struktureret, systematisk og med fokus på detaljen i dine leverancer og god til at eksekvere


Vi tilbyder

Vi tilbyder dig at blive en del af en attraktiv arbejdsplads i hjertet af København, hvor medarbejdertrivsel vægtes højt. Derudover tilbyder vi blandt andet:

Løn og pension der matcher dine kvalifikationer
Sundhedsforsikring og Falck Healthcare-ordning
En kantineordning med sund og varierende kost
Massageordning og zoneterapi
Adgang til motionsrum
Deltagelse i forskellige sociale arrangementer
Mulighed for at leje ferieboliger i Danmark og udlandet


Contact no:33485287

• Sted: København

• Annonce-id:: 2659555 kobenhavn
kobenhavn.backpage.com er en interaktiv computertjeneste, der giver adgang til flere brugere, og skal ikke betragtes som den, der udgiver eller udtaler oplysninger, der kommer fra en anden udbyder af indhold. © 2016 backpage.com