search
backpage.com > København job > København job inden for revision/finans

Indrykket: fredag 19. august 2016, 18:11

Description:
Kunne du tænke dig at blive en del af teamet bag restaurant Noma?

Hos Noma søger vi nu en Financial Controller til at hjælpe vores Finance Manager.

Sammen skal vi opbygge vores økonomifunktion og danne rammerne, der skal understøtte gruppens fremtidige vækst og sikre, at vi hele tiden har det finansielle overblik.

Til at starte med vil dine ansvarsområder blandt andet være:

Daglig bogføring for en række af vores selskaber herunder, Noma og Restaurant 108
Håndtering af kreditkortafregninger samt rejseafregninger
Assistance ved månedsafslutning
Bankafstemning
Opsætning af processer
Deltagelse ved implementering af nye systemer
Men efterhånden som vi udvider vores aktiviteter, så vil vi også udvide økonomifunktionen, og når dette sker, vil du i højere grad bruge din tid på controlling, opbygning af systemer og ledelsesrapportering.

Som person er du omhyggelig, lægger vægt på kvalitet i dit arbejde og er løsningsorienteret. Du skal kunne trives i et kreativt, åbent og uformelt miljø, hvor tingene går hurtigt, og musikken nogle gange spiller højt.

Vi bruger e-conomics, så det vil være fordel hvis du kender dette program, men det er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har erfaring med bogholderi og har fuldstændig styr på din debet og kredit.

Og til sidst – eftersom vi arbejder indenfor gastronomi og hospitality, så forventer vi, at du har en interesse inden for vores område, og at det tænder dig at få lov at være en del af den rejse, Noma er på.

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende og gerne vil have stillingen besat hurtigst muligt.
Contact no:23731691

• Sted: København

• Annonce-id:: 2659558 kobenhavn
kobenhavn.backpage.com er en interaktiv computertjeneste, der giver adgang til flere brugere, og skal ikke betragtes som den, der udgiver eller udtaler oplysninger, der kommer fra en anden udbyder af indhold. © 2016 backpage.com